• Formasyon Sertifika Programı

İlan Başlığı:

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI İÇİN BAŞVURULARI KABUL EDİLEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

Mardin Artuklu Üniversitesi Bünyesinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca Başvuruları Değerlendirilen Adayların Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Kayıt Duyurusu

Mili Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünce başvuruları değerlendirilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 01/12/2014 tarih ve 70335 sayılı yazısı doğrultusunda Üniversitemiz için ayrılan 22 kontenjan için, isimleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen adayların pedagojik formasyon eğitimi sertifika programına kayıtları aşağıda açıklandığı şekilde alınacaktır.

Pedagojik formasyon eğitimi sertifika programına sadece ismi ekli listede belirtilen adaylar kayıt yaptırabileceklerdir (Ek: 1).

Başvuruların Alınması

Kayıt Tarihi:  25-31 Aralık 2014

Kayıtlar, şahsen yapılacaktır. Kayıtta istenen belgeler:

1. Kayıt dilekçesi (Ek: 2)

2. Onaylı mezuniyet belgesi ya da diploma (Yurtdışındaki üniversitelerden yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir),

3. Onaylı lisans not transkripti,

4. Onaylı nüfus cüzdan fotokopisi,

5. İki adet vesikalık fotoğraf

6. Öğrenim ücretinin ilk taksitinin, belirtilen IBAN numarasına yatırılması ve banka dekontunun kayıt esnasında ibraz edilmesi.

5) Program Ücreti: Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının ücreti 2.054 TL’dir. Bu ücret 3 (üç) taksit halinde tahsil edilecektir.

1. Birinci taksit (750 TL) ödeme dekontu kayıt sırasında alınacak,

2. İkinci taksit (554 TL) 15-20 Şubat 2015 tarihleri arasında

3. Üçüncü taksit (750 TL) 15-20 Mart 2015 tarihleri arasında alınacaktır.

Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hesabı: T.C. Ziraat Bankası-Mardin Şubesi IBAN NO: TR 43 0001 0000 9263 4189 5450 01

(Yukarıdaki hesaba yatırdıkları ücret için açıklama kısmına “Öğrencinin adı soyadı, T.C.Kimlik Numarası ve Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı” yazdırmalıdır)

Kayıtlar için alınan belgeler iade edilmeyecektir.

Kayıt Adresi

Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri, Diyarbakır yolu üzeri Kampus Yerleşkesi, Artuklu/ MARDİN

İletişim İçin: Mücahit KURŞUN (0482) 213 33 37.  Dâhili:7023;

Bekir SOLĞUN Dâhili: 7072.

Ders Başlama Tarihleri

Akademik takvim, ders işleme yerleri, sınav tarihleri vb. konular ayrıntılı olarak bütün kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra Eğitim Bilimleri Bölümü internet sayfasında (http://egitimbilimleri.artuklu.edu.tr/)  ilan edilecektir.

EK:1

EK: 2