• Mardin Artuklu Üniversitesi Mobil Uygulaması

ÜNİVERSİTEMİZİN ANDROİD MOBİL UYGULAMASI HİZMETE SUNULMUŞTUR!-04.03.2016

Öğrenci işleri daire başkanlığı tarafından geliştirilen Mardin Artuklu Üniversitesi Mobil Uygulaması Google Play Store'ye eklenmiştir.

Uygulamamız Aşağıdaki Modüllerden Oluşmaktadır.

1.DUYURULAR

Anasayfadaki güncel duyuruları buradan takip edebilirsiniz.

2.ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

Öğrenci bilgi sistemi dışarıdan bir firma tarafından yapıldığı için sadece link verebildik. Bir sonraki güncellemede mobil uyumlu sürüm için firma ile görüşmeyi düşünüyoruz.

3.DESTEK PORTALI

Online soru cevap sistemi. Bu modülde bir sonraki sürüm daha kullanışlı hale getirmeyi düşünüyoruz.

4.BAŞARI DURUMU SORGULAMA

Dönemlik sıralamanızı ve %10 başarı durumunu T.C kimlik numaranız ile sorgulayabilirsiniz.

5.AKADEMİK BİRİMLER

Üniversitemizde lisans, önlisans, yükeklisans doktora, formasyon ve uzaktan eğitim birimlerinden hangi bölüm ve programların olduğunu buradan öğrenebilirsiniz

6.MÜFREDAT DERSLERİ

Tüm üniversitenin fakülte bölüm program bazında müfredat derslerin sorgulandığı modül

.

7.TABAN PUANLAR

Üniversitemizin son 5 yılın taban puanlarının fakülte bölüm program ve yıl bazında sorgulandığı modül. Bir sonraki sürümde internet bağlantısı olmadan çalışabilecek şekilde düzenlenecektir.

8.KİŞİSEL DERS PROGRAMI

Kişisel ders programlarının oluşturulup haftalık ve günlük takibinin yapıldığı modül.

9.ÖĞRENCİ NOT HESAPLAMA

Öğrenciler için vize final ile not ortalamalarının hesaplandığı modül

10.MEVZUAT VE YÖNETMELİKLER

Üniversitemiz eğitim-öğretim ile ilgili mevzuat ve yönergelerin bulunduğu modül internet bağlantısı olmadan da bu modülü kullanabilirsiniz.

11.ÖNEMLİ BİLGİLER

Öğrencilere eğitim öğretimleri boyunca yararlı olacak bilgililer

12.KÜTÜPHANE KATALOG TARAMA

13.AKADEMİK ARAMA MOTORU