• Mardin Sınav Koordinatörlüğü’nden Duyuru

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nin ilimizde gerçekleştirilen sınavlarında görev alacak görevlilerin belirlenmesi yetkisi, 12-13 Aralık 2015 tarihinde yapılacak sınava kadar, Mardin İl Sınav Koordinatörlüğümüzde bulunmaktaydı. Ancak, yetkili Üniversite sınavlarda görev alacak görevlilerin belirlenmesi ile ilgili yaptığı değişiklikle bu yetkiyi tüm sınav koordinatörlüklerinden alarak, görevlilerin merkezi otomasyon sistemi tarafından otomatik olarak belirleneceği bir sisteme geçmiştir. (ÖSYM sınavlarında da olduğu gibi).

Bu nedenle Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’ne ait ilimizde bundan sonra gerçekleştirilecek sınavlara yönelik görevlilerin belirlenmesi, ekli tabloda yer alan “Görevlendirme İlkeleri” doğrultusunda merkezi otomasyon sistemi tarafından gerçekleştirilecektir.

Sınavlarda görev almak isteyen tüm akademik ve idari personelimizin görev tercihlerinde bu durumu dikkate almaları gerekmektedir.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Görevlendirme İlkeleri Tablosu için tıklayınız