• Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine!

Üniversitemizde; 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına başlama tarihi 28 Eylül 2015 Pazartesi olarak değiştirilmiştir. Daha önce; e-devlet şifresi ile kayıt yapan öğrencilerimizin kayıt belgelerini 14 Eylül-18 Eylül 2015 tarihleri arasında getirmeleri istenmişti. Kurban Bayramı tatilinin araya girmesi nedeniyle Akademik Takvimde yapılan değişiklik sonucu bu öğrencilerimiz kayıt belgelerini 28 Eylül - 2 Ekim 2015 tarihleri arasında getireceklerdir.

Sadece Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda dersler önceden duyurulduğu gibi 7 Eylül 2015 tarihinde başlayacaktır.

Zorunlu İngilizce Hazırlık eğitimine tabi olacak tüm öğrencilerin katılacağı Muafiyet/Seviye Tespit Sınavı 29 Eylül 2015 Salı günü Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı binasında yapılacaktır.