• Yabancı Uyruklu Öğrenciler Başvuru Sonuçları

Sonuçlar için tıklayınız. (Türkçe)

Sonuçlar için tıklayınız. (Arapça)

NOT: Asil öğrencilerin kesin kayıt tarihleri 31 Ağustos-1-2-5-6 Eylül 2016 tarihlerinde, yedek öğrencilerin kesin kayıt tarihleri ise 7-8-9 Eylül 2016 tarihlerinde  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı öğrenci işlerinde yapılacaktır.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı İşletme (arapça)  bölümü  ve  Siyaset Bilimi  ve Uluslararası  İlişkiler (arapça) bölümüne kayıt yaptıracak olan  yabancı uyruklu  öğrencilerin  2016-2017 akademik yılı öğrenim ücretleri için uluslararası öğrenciler (500 tl) olarak arapça programlarına kesin kayıt yaptırabilmeliri için  Türkiye Halk Bankası Mardin şubesi şube kodu:681 hesap no: 06000027 no’lu  hesaba 500  tl  yatırdığını gösterir  banka dekontu ile birlikte  kesin kayıt yaptırmak için fakültemize başvuru  yapmaları gerekmektedir.  Kayıt yaptıracak öğrencilere önemle duyurulur.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı