• Görevde Yükselme İçin Bir Adım Daha Atıldı

Yüksek Öğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği  gereği, 07.01.2015 tarihinde Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü’nde Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı yapıldı.

Rektörlüğe bağlı dersliklerde yapılan ve Teknik Kadro Unvan değişikliği için  sınava giren memurlara 1 saat, Memur Kadrosu Görevde Yükselme  için sınava gieren Hizmet personellerine ise 2 saat süre tanındığını söyleyen  Mardin Artuklu Üniversitesi Personel Daire Başkanı Halil Şimşek, sınava 36 memurun katıldığı bilgisini verdi.

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin 2007 yılında kurulmasına rağmen Üniversitenin 258 İdari Personel, 398 Akademik Personel ile 42 Yabancı Uyruklu Öğretim Üyesi ve Elemanı  sayısına ulaştığını ve kısa sürede akademik ve idari personel alanında hızla gelişen bir yapıda olduğunu belirten Halil Şimşek;

“Üniversitemizde Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı 6 kez düzenlendi. Yapılan sınavda; Memur kadrosuna 10, Bilgisayar Programcılığı Teknikerliğine 1, İnşaat Teknikerliğine 1ve  Metal İşleri Teknisyenliğine 1 personelin ataması için kadro açıldı." dedi.

Yüksek Öğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği  gereği, Mardin Artuklu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından Üniversite bünyesinde boş bulunan kadrolara atanmak üzere yapılan sınavda, başarılı olan memurların ataması  yapılarak görevlerine başladıkları bilgisi de verildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü